Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Ατμόσφαιρα γιορτής, χαράς και δημιουργίας, που έκλεισε με πολύ χορό και τραγούδι από όλους, μικρούς και μεγάλους, στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Περιβαλλοντικής Εκπ/σης της Δ/νσης Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης και την Άιθουσα Τέχνης. 
Παρουσιάσεις Προγραμμάτων, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, Έκθεση μαθητικής δημιουργίας με αφίσες, οικοιστορίες & ποιήματα, κατασκευές, πόστερ περιβαλλοντικών προγραμμάτων, παράλληλες δράσεις από Φορείς ήταν οι εκδηλώσεις της 1ης ημέρας του φεστιβαλ, που φιλοδοξούμε να αποτελέσει θεσμό για τη Δ/νση και το Γραφέιο Περιβαλλοντικής. 
Συγχαίρουμε θερμά όλα τα σχολεία, που παρουσίασαν σήμερα τα προγράμματα ΠΕ που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς: το 1ο νέαπολης, το 15ο Δ.Σχ.Ευόσμου, το 2ο Δ.Σχ. Ωριαοκάστρου, το 3ο Δ.Σχ. Μενεμένης, το ΔΕΛΑΣΑΛ, το 18ο Δ.Σχ. Ευόσμου και το 12ο Δ.Σχ.Νεάπολης. Συγχαίρουμε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς & μαθητές για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ και την εξαιρετική δουλειά τους στα προγράμματα ΠΕ. 
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δ/ντή Εκπαίδευσης ΔΠΕ Δυτ.Θεσσαλονίκης, κ. Χ. Γεωργίου, τον Προϊστάμενο εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Μ. Ακριτίδη και τους Σχολικούς Συμβούλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Αντιδήμαρχο παιδείας του Δήμου Νεάπολης-Συκεων, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων που συνόδευσαν τα σχολέια τους, καθώς και ολους τους συνεργαζόμενους Φορείς (Φ.Δ Δέλτα Αξιού Λουδία Αλιάκμονα, Φ.Δ. Κορώνειας-Βόλβης, Φ.Δ.Κερκίνης, ΦοΔΣΑ, ΠΕΛΙΤΙ, Κ.Π.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού & ΒερτίσκοΥ, Κ.Π.Ε. Κιλκίς, Βοτανικό κήπο Σταυρούπολης Δήμου Παύλου Μελά, Τμήμα Περιβαλλοντικών δράσεων Δ/νση Διαχείρισης αστικού περιβάλλοντος Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Ζωή Τσακιρίδου, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε -Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης), καθώς και τους χορηγούς μας (φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε, Ελληνογαλλικό Κολλέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: