Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ο Τύπος έγραψε για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ της Δ/νσης ΠΕ Δυτ.Θεσσαλονίκης:


http://www.avatonpress.gr/2016/06/1_7.html

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου; Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;…
AVATONPRESS.GR|ΑΠΟ AVATONPRESS

Mια γιορτή για το περιβάλλον γεμάτη κέφι, χαρά, δημιουργικότητα και πολλά παιδικά χαμόγελα στη 2η ημέρα του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ της Δ/νσης Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης, που έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί το έργο των περιβάλλοντικών ομάδων των σχολείων μας όχι μόνο εντός της εκαπδιευτικής κοινότητας αλλά και στην τοπική κοινωνία της πόλης μας (μέσω της παρουσίασης του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΉΣ στο κανάλι της ΕΤ3). Η συμμετοχή όλων ξεπέρασε τις προσδοκίες μας!...
Συνεχίστε την ανάγνωση
Ατμόσφαιρα γιορτής, χαράς και δημιουργίας, που έκλεισε με πολύ χορό και τραγούδι από όλους, μικρούς και μεγάλους, στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Περιβαλλοντικής Εκπ/σης της Δ/νσης Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης και την Άιθουσα Τέχνης. 
Παρουσιάσεις Προγραμμάτων, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, Έκθεση μαθητικής δημιουργίας με αφίσες, οικοιστορίες & ποιήματα, κατασκευές, πόστερ περιβαλλοντικών προγραμμάτων, παράλληλες δράσεις από Φορείς ήταν οι εκδηλώσεις της 1ης ημέρας του φεστιβαλ, που φιλοδοξούμε να αποτελέσει θεσμό για τη Δ/νση και το Γραφέιο Περιβαλλοντικής. 
Συγχαίρουμε θερμά όλα τα σχολεία, που παρουσίασαν σήμερα τα προγράμματα ΠΕ που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς: το 1ο νέαπολης, το 15ο Δ.Σχ.Ευόσμου, το 2ο Δ.Σχ. Ωριαοκάστρου, το 3ο Δ.Σχ. Μενεμένης, το ΔΕΛΑΣΑΛ, το 18ο Δ.Σχ. Ευόσμου και το 12ο Δ.Σχ.Νεάπολης. Συγχαίρουμε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς & μαθητές για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ και την εξαιρετική δουλειά τους στα προγράμματα ΠΕ. 
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δ/ντή Εκπαίδευσης ΔΠΕ Δυτ.Θεσσαλονίκης, κ. Χ. Γεωργίου, τον Προϊστάμενο εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Μ. Ακριτίδη και τους Σχολικούς Συμβούλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Αντιδήμαρχο παιδείας του Δήμου Νεάπολης-Συκεων, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων που συνόδευσαν τα σχολέια τους, καθώς και ολους τους συνεργαζόμενους Φορείς (Φ.Δ Δέλτα Αξιού Λουδία Αλιάκμονα, Φ.Δ. Κορώνειας-Βόλβης, Φ.Δ.Κερκίνης, ΦοΔΣΑ, ΠΕΛΙΤΙ, Κ.Π.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού & ΒερτίσκοΥ, Κ.Π.Ε. Κιλκίς, Βοτανικό κήπο Σταυρούπολης Δήμου Παύλου Μελά, Τμήμα Περιβαλλοντικών δράσεων Δ/νση Διαχείρισης αστικού περιβάλλοντος Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Ζωή Τσακιρίδου, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε -Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης), καθώς και τους χορηγούς μας (φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε, Ελληνογαλλικό Κολλέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ)
Δελτίο τύπου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Επισκέψιμη Έκθεση Μαθητικής Έκφρασης & Δημιουργίας «Παιδικά Μολύβια για το περιβάλλον»στο 1ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Περιβάλλον και Αειφορία» της ΔΠΕ Δυτ.Θεσσαλονίκης (2-3 Ιουνίου 2016, κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης).
Η Έκθεση θα λειτουργεί στην Αίθουσα Τέχνης του Δημοτικού Καταστήματος Νεάπολης Συκεών κατά τη διάρκεια του διήμερου 1ου Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Περιβάλλον και Αειφορία» την Πέμπτη 2 & Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016
Φιλοξενούνται με έργα...
Δείτε περισσότερα