Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

«Πρόσκληση συμμετοχής σε Μαθητικό Διαγωνισμό και Έκθεση Αφίσας στη Δ/νση ΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης με θέμα: «Το περιβάλλον της πόλης μας μέσα από τα μάτια των παιδιών».

Η Διεύθυνση Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προσκαλεί τους μαθητές των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης να συμμετέχουν σε μαθητικό διαγωνισμό σχεδιάζοντας αφίσες για το περιβάλλον.
Μετά την επιτυχή διεξαγωγή του περσινού διαγωνισμού και της Έκθεσης Αφίσας που φιλοξενήθηκε στη Δ/νση, προτείνεται ο παραπάνω 2ος μαθητικός διαγωνισμός, με σκοπό να αντικατασταθούν τα περσινά έργα-μαθητικές δημιουργίες με τις καινούργιες που θα προκύψουν από το νέο διαγωνισμό.
Οι δημιουργίες των σχολικών μονάδων, που θα συμμετέχουν στον μαθητικό διαγωνισμό αφίσας με θέμα: «Το περιβάλλον της πόλης μας μέσα από τα μάτια των παιδιών», θα παρουσιαστούν σε Έκθεση Αφίσας, που θα φιλοξενηθεί στους χώρους της Δ/νση Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης, η οποία θα είναι επισκέψιμη και από τους γονείς των μαθητών.
Στόχος τόσο του μαθητικού Διαγωνισμού όσο και της Έκθεσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της σχολικής και της ευρύτερης κοινότητας για το περιβάλλον
Οι σχολικές μονάδες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον μαθητικό διαγωνισμό με τις δημιουργίες τους (αφίσες για το περιβάλλον) και στην Έκθεση, παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχής τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: vippeki71@gmail.com έως και την 10-2-2015 και να αποστείλουν τα έργα τους έως την 17-2-2015.
Στις σχολικές μονάδες, που θα συμμετέχουν, θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: