Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Θαλάσσια Απορρίμματα: το αποτύπωμα των ανθρώπων στις ακτές και τις θάλασσες» του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS.


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης δια της Υπευθύνου της Ιππέκη Βασιλικής, διοργανώνει βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Θαλάσσια Απορρίμματα: το αποτύπωμα των ανθρώπων στις ακτές και τις θάλασσες» σε συνεργασία με το Δίκτυο Μεσόγειος SOS την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 και ώρες 16.30΄-19.00’ μμ στο ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού και Βερτίσκου. 
Στόχος του σεμιναρίου είναι η απόκτηση βασικών γνώσεων αναφορικά με το ζήτημα των θαλάσσιων απορριμμάτων, καθώς και η εξοικείωση των εκπαιδευτικών με εκπαιδευτικές μεθόδους, αλλά και εκπαιδευτικό υλικό που είναι κατάλληλο για την ευαισθητοποίηση των μαθητών αναφορικά με το ζήτημα αυτό. 
Οι εκπαιδευτικοί, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την συνημμένη αίτηση στο email vippeki71@gmail.com μέχρι και την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015.
Προτεραιότητα έχουν οι εκπαιδευτικοί που έχουν ενταχθεί στο Τοπικό Δίκτυο «Νερό και Βιώσιμη διαχειριστή του», καθώς και στο Τοπικό Δίκτυο «Διαχείριση απορριμμάτων: μείωση-επαναχρησιμοποίηση-ανακύκλωση» της Δ/νσης Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια: